Dětské hřiště KARIBU LOTTI MAXI, červená skluzavka

Kód: LG1828
Doporučujeme
Značka: KARIBU
23 375 Kč
Na objednávku
Varianta
Můžeme doručit do:
19.4.2024

Dětské hřiště KARIBU LOTTI Maxi ze smrkového dřeva o rozměru 4,15 x 2,64 m, věž 1,07 x 1,07 x 2,91 m je vysoce kvalitní produkt, který vašim dětem poskytne nezapomenutelné zážitky. Najdete na něm věž se stříškou, dvousedadlovou houpačku, žebřík na lezení, pískoviště a 2,5 m červenou skluzavku. Poctivě vyráběné dřevo je pevné a trvanlivé, bez nutné údržby. Vaši dětem nehrozí nebezpečí zranění. Dětské hřiště KARIBU LOTTI Maxi je jistota, že si vaše ratolesti užijí spoustu legrace!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dětské hřiště KARIBU LOTTI Maxi od prémiového německého výrobce Karibu Holztechnik GmbH je vysoce kvalitní a velmi stabilní. Dětské hřiště s dvousedadlovou houpačkou, 250 cm červenou skluzavku, žebříkem na lezení z obou stran houpačky a  pískovištěm pod věží se vyrábí z extrémně trvanlivého přírodního smrkového dřeva. Základní konstrukce sloupů je 68 x 68 mm a z dřevěných profilů o síle 18 mm (spoje v systému pero / drážka). Výška plošiny 1,25 m nabízí dětem dokonalý výhled na zahradu. Pískoviště o rozměrech 1,07 x 1,07 m se nachází přímo pod věží. Dětské hřiště je vybaveno robustním dřevěným žebříkem se 4 příčkami a  žebříkem na lezení. Hřiště má certifikát TÜV-Nord pro testovanou bezpečnost (GS) dle DIN EN 71-1, DIN EN 71-3, DIN EN 71-8 a AfPS GS 2014. Všechny potřebné šrouby a hřebíky jsou součástí balení, kromě upevňovacích kotev k zemi.

Dětské hřiště se snoubí s nejlepší funkčností a jedinečným designem. Vyznačují se vysokou úrovní dílenského zpracování. Dřevěné profily ze severu Evropy jsou perfektně vyfrézovány a jsou chemicky naprosto neošetřeny, ani namořeny a ani nalakovány. Vaše děti tak nepřijdou do kontaktu s chemikáliemi používanými při tlakové impregnaci dřeva. Obsahem dodávky je 2,5 m dlouhá červená skluzavka, 2 červené houpací sedačky včetně závěsů a žebřík na lezení.

Pro ochranu dřeva je možné použít povětrnostně odolnou lazuru se dobrými fyzikálními vlastnostmi, která chrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření.

Hřiště od nás je jistota, že si vaše ratolesti užijí spoustu legrace!

Schéma: Dětské hřiště KARIBU LOTTI Maxi, červená skluzavka

Video: Dětské hřiště KARIBU LOTTI

Rozměry balení:

  • balík 1 - 240 x 90 x 24 cm / 100 kg
  • balík 2 - 240 x 50 x 27 cm / 8,8 kg
  • balík 3 - 240 x 30 x 30 cm / 48 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětská hřiště
Záruka: 2 roky
Výrobce: KARIBU Holztechnik GmbH. Německo
Doporučený věk: od 3 do 12 let
Materiál konstrukce: dřevo
Barva: přírodní
Hrací věž: ano
Houpačka: ano
Určení: unisex
Včetně skluzavky: ano
Impregnace: ne
Zastavěná plocha: 3,7 m2
Délka (vnější): 1,07 m
Výška (vnější): 2,91 m
Šířka (vnější): 1,07 m
Doporučený počet balení stř. šindelů (po 3 m2): 1 ks
Doporučený počet zemních kotev: 8 ks
Hmotnost: 158 kg

Video

Video

Video

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: