Pirátský domek KARIBU JACK

Kód: LG1804
Sleva
Značka: KARIBU
11 990 Kč –8 %
piratsky domek karibu jack 82679 best4house 7
11 990 Kč –8 % 10 990 Kč
Skladem (5 ks)
Varianta

Pirátský dřevěný domek KARIBU JACK přináší dětem dobrodružství a zábavu! Tento designový kousek je vyroben z kvalitního dřeva, má rozměry š 1,25 x d 3,09 x v 1,50 m a je ideální pro malé piráty. Prostor na pískoviště a mnohem více možností - to jsou hlavní benefity tohoto exklusivního domku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vychutnejte si německou kvalitu od prémiového německého výrobce Karibu Holztechnik GmbH.

Tento pirátský domeček je velmi jednoduchý a rychlý na stavbu. Prefabrikované stěnové prvky z masivního dřeva o tloušťce 14 mm a lehce položené dřevěné desky pro střešní konstrukci umožní postavit domeček během chvilky. Střecha je pokryta zelenou střešní fólií.

Výška boční stěny je 1,05 m a celková výška 1,50 m. Velkorysé otvory na bočních stěnách a dveřní a okenní otvory v přední části nejsou z bezpečnostních důvodů uzavřeny. Vaše děti budou milovat tento pirátský domeček kvůli dobrodružství i velkorysému vnitřnímu prostoru.

Dalším zvláštním prvkem domečku je pirátská přístavba - příď, která ohraničuje pískoviště. To může být zakryto dřevěnou deskou a chráněno před kontaminacemi, jako jsou listy nebo sousedova kočka. Před pískovištěm je vpředu umístěn sloupek pro montáž pirátské vlajky (ta není obsahem dodávky).

Tento pirátský domeček KARIBU JACK je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí, aby jejich děti mohly trávit čas aktivitami venku, ale zároveň mohly mít své vlastní malé domovské útočiště.

Pirátský domeček se snoubí s nejlepší funkčností a jedinečným designem. Vyznačuje se vysokou úrovní dílenského zpracování. Dřevěné profily ze severu Evropy jsou perfektně vyfrézovány a jsou chemicky naprosto neošetřeny, ani namořeny a ani nalakovány. Vaše děti tak nepřijdou do kontaktu s chemikáliemi používanými při tlakové impregnaci dřeva.

Pro ochranu dřeva je možné použít povětrnostně odolnou lazuru se dobrými fyzikálními vlastnostmi, která chrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření.

Hřiště od nás je jistota, že si vaše ratolesti užijí spoustu legrace!

Foto: Pirátský domek KARIBU JACK

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětská hřiště
Záruka: 2 roky
Výrobce: KARIBU HOLZTECHNIK
Vyrobeno: Německo
Doporučený věk: od 3 let
Materiál konstrukce: dřevo
Barva: přírodní
Hrací věž: ne
Houpačka: ne
Určení: unisex
Včetně skluzavky: ne
Impregnace: ne
Zastavěná plocha: 3,86 m2
Délka (vnější): 3,09 m
Výška (vnější): 1,5 m
Šířka (vnější): 1,25 m
Hmotnost: 67 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: