Saunové LED světlo KARIBU

Kód: LG2238
8 990 Kč
Na objednávku
Varianta
Můžeme doručit do:
9.5.2024

LED barevné světlo s mimořádně vysokou svítivostí včetně rádiového dálkového ovládání s dotykovou funkcí. Vyrobené v Německu z dřevěného rámu z olšového dřeva, který mu dodává vysoce kvalitní vzhled. Rozměry (Š x H x V): 32 x 24 x 3,8 cm. Osvětlení místnosti: do 6 m². Pro teploty až 110°C. Jemný barevný přechod 7 různých odstínů. Automatický barevný přechod nebo individuálně volitelné.

Detailní informace

Detailní popis produktu

LED barevné světlo s mimořádně vysokou svítivostí včetně rádiového dálkového ovládání s dotykovou funkcí. Vyrobené v Německu z dřevěného rámu z olšového dřeva, který mu dodává vysoce kvalitní vzhled. Barevné LED světlo poskytuje rozmanitost ve světě barev ve vaší sauně. Pomocí rádiového dálkového ovládání můžete jednoduše nastavit svou oblíbenou barvu nebo vytvořit barevný přechod 7 různých odstínů. Žlutá barva může mít pozitivní vliv na náladu a podporovat dobrou náladu. Zelená a modrá barva vytváří uklidňující atmosféru.

LED světlo můžete nainstalovat na strop nebo na stěnu. Součástí balení je LED svítilna, napájecí zdroj, LED ovladač a bezdrátové dálkové ovládání. Barevné LED světlo je určené pro teploty do 110°C a plochu sauny do 6 m². Vytvořte si požadovanou atmosféru a oázu klidu pomocí mnoha nastavení barev LED světla.

  • Dálkové ovládání s dotykovou funkcí
  • Vyrobené v Německu
  • Osvětlení místnosti do 6 m²
  • 7 různých odstínů
  • Pracovní teplota až 110°C
  • spotřeba energie: 31 kW 

Foto: Saunové LED světlo KARIBU

Doplňkové parametry

Kategorie: Saunové příslušenství
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: