Zahradní altán KARIBU PERIDA 2

Kód: LG1862
55 191 Kč
Na objednávku
Varianta
Můžeme doručit do:
19.5.2024

Velkoprostorový dřevěný altán KARIBU PERIDA 2 s valbovou střechou. Vychutnejte si pohodu a užijete si naplno venkovní posezení s rodinou a přáteli s altánem KARIBU PERIDA 2. Dřevěná konstrukce z hloubkově impregnovaného dřeva s rozměry š 3,45 x d 6,96 metrů nabízí plochu 24,01 m2. Vybudujte si luxusní venkovskou oázu s altánem KARIBU PERIDA 2 vyrobeným v Německu. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Vybudujte si ideální místo pro odpočinek s altánem KARIBU PERIDA 2 od prémiového německého výrobce Karibu Holztechnik GmbH.

Velkoprostorový zahradní dřevěný altán nejvyšší kvality, s precizním zpracováním. Konstrukce altánu KARIBU PERIDA  je ve tvaru obdélníku s vnitřními rozměry 2,71 x 6,21 m nabízí spoustu prostoru pro letní posezení, grilování a relaxaci, stejně jako pro pořádání rodinných oslav. Celková zastřešená plocha je 3,45 x 6,96 m a výška boku je 2,10 m s výškou hřebene 2,96 m. Osm robustních sloupku 9 x 9 cm je zajištěno příčnými podpěrami a konstrukce je tlakově impregnována, aby byla chráněna před dřevokaznými houbami i hmyzem, stejně jako proti nepříznivým povětrnostním podmínkám. Impregnace je bezpečná a nezávadná pro zdraví. Altán je nutné upevnit k zemi přes H kotvy v délce cca 60 cm (nejsou součástí balení). Střešní krytinu je nutné hned po stavbě doplnit podle vlastní volby.

Rozměry KARIBU PERIDA 2:

  • Vnější rozměry: š 3,45 x d 6,96 m
  • Vnitřní rozměry: š 2,71 x d 6,21 m

 

Video: Zahradní altán KARIBU PERIDA II

Vybudujte si luxusní venkovskou oázu s altánem KARIBU PERIDA II od Karibu Holztechnik GmbH! Dřevěný altán se snoubí s nejlepší funkčností a jedinečným designem. Vyznačuje se vysokou úrovní dílenského zpracování.

Povrchová úprava:

Díky tlakové impregnaci je altán skvěle chráněn proti nepříznivým vlivům povětrnostních podmínek i škodlivinám jako jsou dřevokazné houby či hmyz. Pro konečný nátěr doporučujeme povětrnostně odolnou lazuru, která je voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Lak u daného altánu nedoporučujeme.

Střecha altánu:

Střecha je vyrobená z dřevěných desek. Střešní krytinu je nutné hned po stavbě doplnit podle vlastní volby. Pro domky se šikmou střechou je ideální samolepící bitumenová lepenka, na ploché střechy doporučujeme samolepící střešní hliníkovo - bitumenovou fólii. U střech se sklonem >15o doporučujeme bitumenový šindel. Doporučený počet balení střešního šindelů (po 3 m2) je 11 ks.

Rozměry balení:

  • balík 1 - 300 x 120 x 52 cm / 400 kg
  • balík 2 - 240 x 104 x 32 cm / 240 kg

Montáž: Zahradní altán KARIBU PERIDA II

Doplňkové parametry

Kategorie: Dřevěné altány
Záruka: 2 roky
Vyrobeno: Německo
Výrobce: KARIBU HOLZTECHNIK
Zastavěná plocha: 24,01 m2
Šířka (vnější): 3,45 m
Délka (vnější): 6,96 m
Výška (vnější): 2,96 m
Výška stěny: 2,1 m
Barva: dřevo
Materiál konstrukce: dřevo
Hmotnost: 640 kg
Doporučený počet balení stř. šindelů (po 3 m2): 11 ks
Plocha střechy: 27 m2
Zatížení střechy na sníh : 75 kg/m2

Video: Montáž zahradní altán KARIBU PERIDA 2

Video: Zahradní altán KARIBU PERIDA 2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: